Belastingteruggave 2012: hoe veel krijg jij?

Veel Nederlanders hebben recht op belastingteruggave maar doen hier verder niets mee. De Belastingdienst verdient per jaar honderden miljoenen euro’s omdat belasting niet terug gevraagd wordt. Vandaar dat wij van Hoeveelkrijgjij.nl iedereen de mogelijkheid bieden om snel te achterhalen óf je belastinggeld terugkrijgt en zo ja, hoe veel belasting je terug kan vragen. Speciaal daarvoor hebben we een tool ontwikkeld waarmee je binnen vijf minuten weet hoe en wat. En het beste is: hij is helemaal gratis.

Hoe veel krijg jij? Klik hier en vraag nu je belasting terug!

belastingteruggave 2012

 

Heb ik recht op belastingteruggave?

Niet iedereen heeft recht op belastingteruggave: je moet aan een aantal voorwaarden voldoen voordat je belasting terug kan vragen. Eén van de belangrijkste eisen heeft betrekking tot hoe veel je hebt verdiend: heb je het afgelopen jaar full-time gewerkt, dan is de kans klein dat je belasting terug kan vragen. Vooral als jongere of student met een bijbaan, of als je slechts een gedeelte van het jaar full-time hebt gewerkt loont het om je belasting terug te vragen. Wel full-time gewerkt? Dan kan het zijn dat je dankzij verschillende aftrekposten recht hebt op belastingteruggave, bijvoorbeeld omdat je studiekosten hebt gemaakt of kosten hebt gemaakt vanwege een ziekte. Wil je snel weten of je recht hebt op teruggave van je loonheffing? Neem dan vijf minuten de tijd om de gratis tool in te vullen:

Binnen vijf minuten weten hoe veel jij terugkrijgt? Doe nu de gratis check!

 belastingteruggave-2012

Je belastingteruggave 2012 snel en veilig geregeld

In plaats van zelf digitaal aangifte te doen met het T Biljet of Tj Biljet, kun je ook ons je belastingteruggave laten doen. Ons team van belastingprofessionals doet al het werk, terwijl jij gewoon kan chillen. Niet alleen hoef je je zelf niet te verdiepen in alle regels en belastingposten, je weet ook zeker dat je alle belasting terugkrijgt waar je recht op hebt: dankzij onze ervaring kunnen wij voor onze klanten het maximale bedrag terugvragen. Daarbij loop jij geen enkel risico op onnodige kosten: wij werken namelijk volgens het “no tax, no pay”-principe. Krijg jij geen belasting terug? Dan hoef je niets te betalen!

Check gratis en snel hoe veel jij terug krijgt van de Belastingdienst

[googleplusauthor]